Activiteiten

Talenco wil een toegevoegde waarde leveren aan de maatschappij via techniek en technologie. Wij zetten onze talenten op vlak van analyse, innovatie en transformatie maximaal in om continuous improvement te realiseren, zowel bij onszelf als bij onze partners en klanten.

Hierbij leveren we technische expertise in engineering, design, projectmanagement, constructiemanagement en onderhoud in de volgende disciplines: elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping en process. Wij kunnen zowel samenwerken in projectteams als de volledige end-to-end projectscope beheren.

Bent u op zoek naar een partner die het verschil maakt in het efficiënt en kwalitatief realiseren van uw productiedoelstellingen? Talenco kan u volledig ontzorgen gaande van ontwerp, design, constructie, installatie tot en met onderhoud.   

Engineering

Voordat een project tot de praktische realisatie kan overgaan, moet dit grondig worden uitgewerkt om de rentabiliteit, haalbaarheid en de scope van het project te bepalen.

Hiervoor beschikt Talenco over doorgedreven expertise binnen verschillende disciplines, zoals mechanical, piping, electrical en instrumentation, met ervaring in verschillende sectoren zoals de (petro)chemie, metallurgie, energie, farmacie en voeding.

Bent u op zoek naar een innovatieve technische partner om u bij te staan bij het ontwerp van één van uw installaties, een shutdown of het up-to-date houden van as-built plannen? Wij servicen u zowel on site als inhouse voor het technische tekenwerk — voor elke engineeringstaak of elk engineeringsproject hebben wij de juiste skills en competenties. 

Construction

Services en solutions aanbieden voor de praktische realisatie en constructie van nieuwe installaties, alsook onderhoudswerkzaamheden en shutdown-gerelateerde projecten behoren tot onze activiteiten.

Door de uitgebreide vaardigheden van onze werknemers kunnen wij al uw noden ondersteunen waar nodig. Of u kan natuurlijk het volledige project aan ons uitbesteden. 

Talenco neemt al uw zorgen uit uw handen en kan het volledige onderhoudsproces verzorgen: van demontage over revisie en reparatie tot herinstallatie. 

Alle werken kunnen in onze eigen werkplaats worden uitgevoerd, maar uiteraard ook bij u ter plekke.