Disciplines

De kwaliteit van technische werkzaamheden is een cruciale succesfactor voor elk project en elke onderneming. Als technisch totaalpartner, bieden wij gespecialiseerde know-how en een persoonlijke dienstverlening.

Van algemeen tot zeer gespecialiseerd, Talenco beschikt over de nodige capaciteiten om uit te blinken in de meest uiteenlopende technische disciplines op het vlak van engineering en construction:

  • Process
  • Civil & structural
  • Heating, ventilation & air conditioning
  • Procurement
  • Administratie
  • Project & construction management (Electrical & instrumentationPiping & mechanical)
  • Safety

Electrical/

instrumentation

De wereld van Electrical & Instrumentation is boeiend, complex en zeer uitdagend. Snelle ontwikkelingen en moderniseringen maken dat er voor ingenieurs veel nieuwe zaken te ontdekken zijn — zaken die ervoor zorgen dat u kostenefficiënter kunt werken.

Het E&I-team van Talenco bestaat uit verschillende experts, gaande van elektromonteurs en kleptechniekers naar meet- en regeltechniekers tot electrical engineers.

Onze professionals leveren complete en vernieuwende elektrische installaties en automatiseringssystemen af in verschillende sectoren, van chemie over olie tot gas en energie. Zij staan altijd tot uw beschikking om uw E&I-projecten te ondersteunen op het vlak van engineering en constructie.

Voor elk facet kan worden gezorgd: projectmanagement, planning, ontwerp, ontwikkeling, inkoop, testen, installatie en inbedrijfstelling. Ook inspecties en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd met de nodige kennis van zaken.

Piping/

mechanical

Piping & Mechanical is een kerndiscipline van Talenco. Wij beschikken over techniekers die ondersteuning kunnen bieden met betrekking tot laswerkzaamheden, pijpfitting, mechanische constructiewerkzaamheden en meer. Verder hebben wij ook capaciteiten op het vlak van mechanical engineering, technisch tekenen, process engineering en werkvoorbereiding.

Werknemers nodig die alle mogelijke technieken kunnen leveren voor (het onderhoud van) uw verbindingen, installaties en rotating equipment?

Of eerder op zoek naar extra krachten binnen uw technisch team, die expertise hebben op het gebied van planning, coördinatie en opvolging van projecten?

De professionals van Talenco hebben ervaring in de meest uiteenlopende domeinen. Denk maar aan engineering, prefab en on-site constructie voor verschillende soorten leidingen en installaties. Onze consultants worden onder meer ingezet in de (petro)chemie, raffinaderijen, ijzer- en staalnijverheid, de cement- en glasindustrie en de energiesector.

Onze projectteams kunnen ook multidisciplinair en over de verschillende activiteiten heen worden samengesteld voor het garanderen van een vlotte samenwerking voor een groot of totaalproject.