Disciplines

De kwaliteit van technische werkzaamheden is een cruciale succesfactor voor elk project en elke onderneming. Als technisch totaalpartner, bieden wij gespecialiseerde know-how en een persoonlijke dienstverlening.

Van algemeen tot zeer gespecialiseerd, Talenco beschikt over de nodige capaciteiten om uit te blinken in de meest uiteenlopende technische disciplines op het vlak van engineering en construction:

  • Process
  • Civil & structural
  • Heating, ventilation & air conditioning
  • Procurement
  • Administratie
  • Project & construction management (Electrical & instrumentationPiping & mechanical)
  • Safety

Electrical/

instrumentation

Electrical/

instrumentation

De wereld van Electrical & Instrumentation is boeiend, complex en zeer uitdagend. Door de snelle ontwikkelingen en moderniseringen krijgen we meer tijd en ruimte om in te zetten op innovaties – innovaties die ervoor zorgen dat u tijds- en kostenefficiënter kan werken.

 

Bij Talenco beschikken we over de juiste expertise om complete en vernieuwende elektrische installaties en automatiseringssystemen af te leveren in verschillende sectoren, van chemie over olie tot gas en energie. Wij staan steeds tot uw beschikking om uw E&I-behoeften te ondersteunen op het vlak van engineering en constructie.

Wij zijn gespecialiseerd in elk facet van het proces gaande van projectmanagement, planning, ontwerp, ontwikkeling, inkoop, testen, installatie tot en met inbedrijfstelling.

Piping/

mechanical

Piping & Mechanical is een kerndiscipline van Talenco. Wij kunnen ondersteuning bieden met betrekking tot mechanische constructiewerkzaamheden maar ook op vlak van engineering, technisch tekenenwerk, process engineering en werkvoorbereiding.

Heeft u ondersteuning nodig op lange termijn, voor een project of een urgentie?

Bij Talenco kunnen we op elk vlak ondersteuning bieden!

De professionals van Talenco hebben ervaring in de meest uiteenlopende domeinen. Denk maar aan engineering, prefab en on-site constructie voor verschillende soorten leidingen en installaties. Onze consultants worden onder meer ingezet in de (petro)chemie, raffinaderijen, ijzer- en staalnijverheid, de cement- en glasindustrie en de energiesector.

Onze projectteams kunnen ook multidisciplinair en over de verschillende activiteiten heen worden samengesteld voor het garanderen van een vlotte samenwerking voor een groot of totaalproject.