Introductie

Talenco zet maximaal in op innovatie, stabiliteit en knowledge sharing in engineering, construction en maintenance. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in elektriciteit, instrumentatie, piping, mechanica en process. Op deze manier garanderen we een kwaliteitsvolle dienstverlening en vormen we een krachtige groeimotor voor productiebedrijven en EPC-contractors.

Functie

Als Project Engineer P&M ben je verantwoordelijk voor industriële projecten binnen de disciplines piping en mechanica. Hierbij treedt je op als vertegenwoordiger van Talenco waarbij je de leiding neemt over een project of deel uitmaakt van een groter projectteam.

Daarnaast zorg je ervoor dat werkzaamheden op een veilige en kwalitatieve manier worden uitgevoerd, rekening houden met deadlines en budget. De projecten waarbinnen je betrokken wordt, vinden plaats binnen onder meer de petrochemische, farmaceutische en voedingsindustrie.


Functie-eisen

  • Je bent een teamplayer en wil je steentje bijdragen aan een ambitieuze organisatie.
  • Je bent flexibel en dynamisch ingesteld en staat open voor verschillende soorten projecten.
  • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel.
  • Je beschikt over een masterdiploma Elektromechanica.


Aanbod

Bij Talenco werk je binnen een moderne, dynamische organisatie die zich richt op innovatie binnen de industriële sector. Hierbij krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen aan de hand van opleidingen en coaching. Daarnaast krijg je de kans om mee te werken aan een ambitieuze organisatie waarbij jouw mening telt.

Sollicitatie

Thierry Marien

+32 483 47 54 63