Samenwerkingsvormen

Samenwerken met Talenco? Wij staan open voor elke samenwerking binnen al de verschillende industriële sectoren waarbij wij een totaal technisch partnerschap aangaan met u. Hierbij trachten wij om aan al uw wensen te voldoen door onze expertise en flexibiliteit in projectondersteuning.

De diensten die wij leveren zijn zowel op het vlak van engineering als van constructie en dit over verschillende disciplines heen. Talenco-werknemers zijn flexibel inzetbaar en kunnen met hun technische capaciteiten in meerdere vormen worden ingeschakeld bij onze klanten.

U kan kiezen uit verschillende samenwerkingsvormen/langetermijnprojecten:

Project

U bent bezig aan de planning van uw volgende project en u bent op zoek naar technische specialisten? Wij zijn u graag van dienst! Van projectplanning tot het leveren van techniekers voor specifieke deelaspecten: waar er ook problemen zijn, Talenco kan een oplossing bieden.

Het team van Talenco bestaat uit verschillende functies en disciplines. Hierdoor kunnen we uw bestaand projectteam aanvullen met de gewenste expertise voor de duur van het project. Onze projectmedewerkers zullen optimaal als consultant bij u on site samenwerken met uw projectteam voor een succesvolle realisatie van uw project.

Verder zijn wij als Talenco in staat om een volledig project uit te voeren vanaf de engineering tot de pre commissioning fase, binnen één discipline of multidisciplinair. Hiervoor beschikken wij over eigen projectteams en projectmanagement. Talenco is een creatieve en hands-on partij, die over de juiste technische capaciteiten beschikt en bovendien garant staat voor kwaliteit en veiligheid.

Vaste Samenwerkingen

Op vaste basis samenwerken met een bedrijf dat technische talenten, zoals ingenieurs, technische tekenaars en project managers met verschillende specialisaties in verschillende disciplines in huis heeft? Dat juichen wij enkel en alleen maar toe.

Een vaste samenwerking met Talenco is de beste aanpak om op een structurele manier uw groeiambities te faciliteren. We denken op een proactieve manier met u mee en bieden u de experts die u op dat moment nodig heeft. Onze professionals zijn gedreven om uw onderhoudsdiensten of andere afdelingen te komen versterken voor lange termijnen.

Wij zijn ook in staat om een contractor aan huis te zijn voor de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, vanuit onze eigen on-site werkplaats.

Intern bij klant

Op zoek naar een specifiek technisch profiel om uw eigen onderneming op tijdelijke of permanente basis mee te versterken? Dan zit u bij Talenco helemaal goed.

Extern

Werkt u als aannemer aan een project en dient u uw team te versterken met een technisch talent, of sourcet u een bepaald project volledig uit? Ook dan kunnen wij van dienst zijn. Talenco kan werken als onderaannemer of als onderdeel van een onderaanneming.

Onderhoudscontracten

Volledig worden ontzorgd op het gebied van elektrisch of technisch onderhoud? Talenco schakelt graag vaste collega’s in om uw onderhoudswerkzaamheden volledig uit handen te nemen.

Ervaart u ergens een gebrek? Botst u op problemen met een installatie? Aarzel niet om ons uw noden en wensen te vertellen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u binnenkort over de juiste persoon beschikt om van uw project een succesverhaal te maken.