[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco

Sectoren

Talenco richt zich op industrie├źn die een significante bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart van mens en planeet.

Markt
Type

Farmacie

Medische vooruitgang drijft de farmaceutische sector, en vice versa. En maar goed ook, want door het onderzoeken, ontwikkelen en leveren van nieuwe medicijnen gaat de gezondheid en levenskwaliteit van mensen over de hele wereld erop vooruit.

We care for your health!

Chemie

De roots van Talenco liggen bij de chemie. Binnen deze branche vallen alle bedrijven die voor hun industriële productie gebruik maken van chemische processen. En dat zijn er heel wat. De impact van deze sector op welvaart en welzijn is dan ook van onschatbare waarde.

We love chemistry!

Energie

Zonder energie zou ons leven er heel anders uitzien. De energiesector omvat fossiele brandstoffen, kernenergie en hernieuwbare energiebronnen. De toenemende energieconsumptie zorgt voor meer werkgelegenheid en dus ook meer welvaart.

The world needs energy!

Voeding

Dat voeding onmisbaar is, dat spreekt voor zich. De voedingsindustrie omvat de industriële activiteit die erop gericht is om grondstoffen te verwerken tot voedingsmiddelen voor mens en dier. Zo draagt de voedingsindustrie niet in het minst bij aan het algemene welzijn.

We’re hungry for more!

Multinationals (MC)

Multinationals hebben vestigingen wereldwijd en streven ernaar hun omvang te vergroten door middel van voortdurende investeringen. Op deze manier creëren zij een enorme werkgelegenheid en brengen ze de wereld een beetje dichter bij ons.

Let’s go global!

Logistics Service Provider (LSP)

Een Logistics Service Provider neemt de organisatie, planning en aansturing van goederenstromen voor zich met als doel de juiste goederen, op het juiste moment, op de juiste plaats, en in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten te leveren.

Let’s get lean!

Small & Medium Sized Enterprises (SME)

SME’s (KMO's) zijn bedrijven met maximaal 250 mensen in dienst en een omzet of balanstotaal van ten hoogste €50 miljoen (resp. €42 miljoen). Het betreft 99% van de bedrijven in de Europese Unie, continu investeren in de optimalisatie van hun installaties heeft dus een grote impact. 

Let’s optimize!

Engineering Procurement Construction Commissioning (EPCC)

EPCC contractoren behelzen de engineering, procurement, constructie en commissioning van een project teneinde een functionerende faciliteit of asset op te leveren. Dit betreft grootschalige en complexe projecten met nood aan expertise en ondersteuning.

Let’s cooperate!